Hoppa till innehåll

Trädfällning & Sektionsfällning

När ett eller flera träd inte går att fälla från marken eller om man vill undvika eventuella skador som kan komma att uppstå i marken eller på andra träd. Kan även vara så att byggnader eller annat hindrar trädet från att fällas i ett stycke, då klättrarna man upp i trädet och tar ner det bit för bit tills det inte finns någonting kvar. Det är en väldigt kontrollerad arbetsmetod men kräver även mer tid jämfört med den traditionella trädfällningen.

Trädbeskärning & Fruktträdsbeskärning

Träden mår bra av att ses över med jämna mellanrum. Precis som bilen behöver en besiktning varje år är det högst lämpligt att även låta sina träd ses över. Vi arbetar kontinuerligt med beskärning av diverse olika trädslag men främst med fruktträdsbeskärning. Vi har arbetat i flera år med beskärning och resultaten har varit goda. Vi har en tydlig struktur i hur vi vårdar och sköter om träd för maximal livslängd och att det estetiskt skall hållas vackert.

Grönytesskötsel

Vi utför i princip alla tjänster som berör din tomt, hus och eller fastighet. Konternuerlig gräsklippning, häckklippning, lövblåsning, allmänt underhåll helt enkelt. Vi kan även hjälpa till att gräva bort häckar. Anlägga enklare trädgårdsdesigner. Vi löser det mesta i trädgården!

Skotning & Bortforsling

Vi har en fantastisk miniskotare av märket Alstor 840 Pro med 8×8 hjulsdrift. Maskinen har en enorm kapacitet på cirka 3000 kg och möjligheterna att ta sig fram nästan överallt och i alla väder. Vi hjälper dig att köra ut material ur din skog, längst med skärgården, hemma i trädgården eller vart du än behöver oss. Vi erbjuder även att hyra ut vår Alstor ihop med maskinoperatör. Vid behov erbjuder vi även alla typer av transporter ihop med denna maskin, vi kan modulera om maskinen till att ha en vanlig lyftkrok och ett platt godsflak. Vi lastar som sagt cirka 3000 kg och maskinen lyfter runt 1,2 ton intill sig själv.