Vilka är vi

 

Vi skulle nog övergripande beskriva oss som ett gäng positiva individer med ett stort intresse för skogen och trädgården. Vi trivs som bäst utomhus och med blandade utmaningar! Vi är alla överens om att det roligaste är att få hjälpa er fantastiska kunder att förverkliga era önskemål och drömmar.

 

Om oss – vilka är pütters skog & trädgård

Dröm som blev till verklighet

Pütters Skog & Trädgård AB grundades av mig, Felix. Jag har sen tidigare arbetat i flera år med träd- och grönyteskötsel. Jag hade länge tänkt och fundera på att starta upp en egen verksamhet att forma efter mina visioner och tankar. År 2018 blev året då drömmen övergick till verklighet. Vi lever och andas fortfarande samma vision då som vi gör än idag. Vår vision är enkel, att leverera prisvärda tjänster med genomgående hög kvalité i arbetet som utförs men även den personliga servicen från början till slut. Utan er fantastiska kunder så har inte vi möjligheten att dagligen få arbeta med det vi brinner för. Vi är så otroligt tacksamma för alla som väljer att anlita oss, stora som små kunder så är ni alla fantastiska. Vi finner en enorm glädje i att få vara en del av era drömmar och önskemål.

“Express gratitude for the greatness of small things”
Felix Pütter

Erfarna och Utbildade

All vår personal genomgår regelbundet relevanta utbildningar. Vi tycker det är oerhört viktigt med att ständigt utvecklas och sträva framåt för att bli bäst på det vi gör. Vår personal är erfarna inom de tjänster som utförs och vi är mycket noggranna med att ni som kund alltid skall vara nöjda ut i fingerspetsen innan avslutar det jobb ni anlitat oss för att göra.

Fantastiska medarbetare

Vår Laguppställning

 Nedan finner ni lite information om de fantastiska medarbetare som finns på Pütters Skog & Trädgård AB. Om du också vill bli en del av vårt fina gäng så tar vi alltid emot ansökningar, Klicka på mig!

Felix

felix@puttersskog.se

Arbetsledning, Arborist, Trädfällning, Trädbeskärning, Skotning, Flisning, Grönyteskötsel

Filip

filip@puttersskog.se

Arborist, Trädfällning, Trädbeskärning, Skotning, Flisning, Grönyteskötsel

Jimmie

jimmie@puttersskog.se

Trädfällning, Trädbeskärning, Mekaniker, Skotning, Flisning, Grönyteskötsel

Eric

eric@puttersskog.se

Trädfällning, Flisning, Grönyteskötsel

Niclas

niclas@puttersskog.se

Trädfällning, Flisning, Grönyteskötsel

Stina

stina@puttersskog.se

Trädfällning, Flisning, Grönyteskötsel, Trädgårdsdesign