Butik

 

Här finner du mer information om den maskinuthyrning vi kan erbjuda dig ihop med de material som går att köpa från oss. Saknar vi något som du letar efter så hör av dig till oss!

 

Maskinuthyrning

Vi har en väldigt fin och unik maskinpark. Det kommer ofta förfrågningar om att få hyra våra maskiner och därför har vi valt att göra det möjligt för alla. Vi flertalet sällsynta, svåra och dyra maskiner att få tag på. Det blir mycket enklare och billigare för dig som privatperson, företag, förening osv att hyra rätt maskin för ändamålet än att spendera hutlösa pengar för något du endast behöver vid något enstaka tillfälle. Finns det någon maskin i vårt sortiment som inte är publicerad här men som du önskar att hyra så hör av dig så ordnar vi något.

 

Flismaskin / Timberwolf DHB230

En mycket effektiv maskin som gör grenar, stammar och liknande trärent material till små träflisor. En enkel maskin att använda och transportera. Flismaskinen är en släpvagn med totalvikt på 750kg. Dras bakom vanlig personbil på vanligt B-körkort. Inmatningshålet är 16×21 cm. De som är för stort för maskinen blir perfekt till t.ex ved. Levereras fulltankad och återlämnas likadant. Max 4 maskintimmar per dygn. Knivarna är som köksknivar, med en egg. Får endast vara trärent material som flisas.

Pris per dygn – 2899:- inkl moms.

 

Vertikalskärare / Eliet E401

En högkvalitativ vertikalskärare. Gör ett väldigt bra jobb när du vill skära ur gammla klipprester, mossa och lukra upp jordskårpan i din gräsmatta. Rekomenderas minst att man även toppdressar med antingen jord eller sand efteråt. Går även bra att stödså i samband med vertikalskärning.

Pris per dygn – 1499:- inkl moms.

 

Hålpipsluftare / Tracmaster LA25

Den här maskinen hjälper dig att lufta din gräsmatta. Genom att antingen slå ner spjut och eller hålpipor som tar ur en jordklump stor som ett finger. Den här åtgärden hjälper vattnet att rinna undan bättre och syret att nå ner ordentligt. Det är en riktigt bra åtgärd för bättre tillväxt och en välmående gräsmatta.

Pris per dygn – 2499:- inkl moms.

 

Spridare / EcoLawn 150

Med den här maskinen sprider du diverse material. Bland annat jordtoppdress. Du lastar ditt material i den blå bingen, kör dit du vill sprida och sen börjar du sprida. Maskinen slår sönder materialet, matar fram det med ett band och längst fram sitter en tallrik som sprider materialet fint. Det blir flera arbetsmoment i ett. Du går bakom och styr maskinens fart. Spara rygg, en massa tid och gör jobbet effektivt och enkelt.

Pris per dygn – 2799:- inkl moms.

 

Materialförsäljning

Vi är återförsäljare för hela Södra Årshults Torv. Nedan ser du det utbud som vi arbetar med och det som alltid finns hemma på lager. Önskar du något annat ur deras sortiment, hör av dig så ordnar vi det.