Hoppa till innehåll

Vi är Pütters Skog & Trädgård

Vår Historia

Finns det något bättre sätt än att spendera sin tid utomhus i naturen?

Det började med Felix som grundade företaget redan år 2013. Sen dess har det tagit fart ordentligt med en otroligt fantastisk kundbas ihop med riktigt duktiga och underbara medarbetare. Vi törs nog säga att vi alla på Pütters Skog & Trädgård brinner för att få vara ute i naturen och arbeta fysiskt med kroppen. Det är en ovärderlig vacker miljö som vi har möjligheten att få arbeta i.

Personligt & Proffsigt

Vi tycker det är viktigt vara proffsiga. Vi arbetar för er kunder och utifrån era önskemål så flikar vi in med vår erfarenhet och tipsar. Vi tror på en personlig kommunikation för att förstå era önskemål på bästa sätt och att vi som företag alltid håller och står för det vi kommit överens om. Ni kunder skall känna att det är simpelt och prisvärt att anlita oss.

Kommunikativa

Vi tycker att det är viktigt med en rak och tydlig kommunikation för att vi ska förstå era önskemål på så sätt att ni alltid ska känna er nöjda och överens om det arbete ni vill få utfört från oss.

Engagerade

Vi gör allt vi kan för att engagera oss i varje enstaka projekt. Det är viktigt för oss att ni som kund skall vara nöjda med vår insats.

Skickliga

Det är viktigt med rätt kompetens, utbildning och erfarenhet. Vi arbetar intensivt med de tjänster vi erbjuder och har med tiden också formats till skickliga hantverkare.

Felix

Grundare, Arbetsledare, Grönyteskötsel, Trädfällning, Trädbeskärning, Trädklättring, Flisning, Entreprenad.

Stina

Trädgård, Trädfällning, Trädbeskärning, Trädgårdsdesign, Flisning.

Jimmy

Arbetsledare, Grönytesskötsel, Trädfällning, Trädklättring, Flisning.

Andreas

Grönyteskötsel, Flisning, Stubbfräsning, Entreprenad.

Niclas

Grönytesskötsel, Trädfällning, Trädklättring, Flisning.

Eric

Grönytesskötsel, Flisning.