Våra Tjänster


Vi erbjuder i princip alla tjänster relaterade till skog och trädgård! Hittar du inte den tjänst du letar efter nedanför så tveka inte att höra av dig till oss omgående.

Du når oss på 0762-26 96 81
Trädfällning & Trädklättring


Vi hjälper er med trädfällning oavsett storlek och plats!

Skulle trädet stå trångt, så klättrar vi och tar ner det i mindre bitar. Finns det utrymme att fälla från marken är det att föredra eftersom det går snabbare.

Våra uppdrag innebär allt från små fällningar på villatomter till stora manuellavverkningar.

Trädfällning är en tjänst som är fullt rut-avdragsgilt. Ni som kund betalar endast halva arbetskostnaden.Bortforsling & Flisning


Vill du ha hjälp att köra bort ris eller stamdelar hjälper vi dig.

På sämre terräng eller trånga utrymmen gör vår fyrhjuling med boggie-släp jobbet.

Vid större volymer använder vi oss av kranlastbil.

Om det är mycket ris och mindre stamdelar så flisar vi allt material på plats. Antingen om ni önskar att behålla fliset för eldning, dekoration eller liknande annars kör vi givetvis bort det.

Vi har en egen miniskotare där vi har möjligheten att köra ut material, stambitar eller liknande från mycket trånga och svår åtkomliga utrymmen. Om du inte är i behov av trädfällning kan vi erbjuda att hyra ut miniskotaren ihop med en maskinoperatör.Grönytesskötsel & Beskärning


I dagsläget har vi en stabil kundbas där vi konternuerligt sköter om grönyterna. Vi hjälper gärna även er med att uppnå ett resultat man kan vara riktigt nöjd över!

Vi arbetar regelbundet med beskärning av häckar, fruktträd, träd överlag egentligen. Förutom beskärning och grönytesskötsel så erbjuder vi de flesta tjänster inom just Skog & Trädgård så tveka inte att höra av dig. Vi har många utbildningar och en stor erfarenhet inom området för att nå ett så gott resultat som möjligt!